Μοναδικές υπηρεσίες οργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων!

One-Stop-Wedding-and-Event-Planning

Υπάρχουν λίγα μέρη στον πλανήτη που συνδυάζουν με μεγάλη επιτυχία υπέροχες παραλίες, φανταστική θέα στα βουνά, και εξαιρετικά αστικά τοπία όπως η Ελλάδα. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που πολλά ζευγάρια από όλο τον κόσμο επιλέγουν την Ελλάδα για να διεξάγουν έναν ανεπανάληπτο γάμο, ή να επιβεβαιώσουν τους γαμήλιους όρκους τους.

Η Ελλάδα ωστόσο δεν προσφέρει μόνο αυτό. Συνδυάζει επίσης μια φιλική προς τον επισκέπτη, ευρωπαϊκή προσέγγιση στην οργάνωση εκδηλώσεων σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Η Diamond Events έχει μακρά παράδοση στην προσφορά άψογων υπηρεσιών όσον αφορά την οργάνωση και διεξαγωγή γάμων και άλλων εκδηλώσεων σε μια από τις πιο δημοφιλείς χώρες στον κόσμο!
Λαμβάνουμε δεκάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε εβδομάδα στα οποία μας ζητούνται πολύ συγκεκριμένα πράγματα, και οι υπηρεσίες που έχουμε σχεδιάσει προσφέρουν λύσεις στα περισσότερα από αυτά.

Ανιχνευτές τοποθεσιών κατάλληλες για γάμους

Εάν σχεδιάζετε να διεξάγετε το γάμο σας στην Ελλάδα, η τοποθεσία είναι το κλειδί! Πρέπει να είναι τόσο όμορφη ώστε να δημιουργήσει το ιδανικό σκηνικό για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας, και συγχρόνως, πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμη για τους καλεσμένους σας από το εξωτερικό,  να διαθέτει τις κατάλληλες παροχές, και να προσφέρει μέρη για διασκέδαση στους καλεσμένους σας πριν και μετα το γάμο.

Έχουμε ήδη συνεργαστεί με τα πιο εμβληματικά σημεία που μπορείτε να φανταστείτε. Από μικρά νησάκια που αποτελούν έξοχα μέρη για τη διεξαγωγή ενός γάμου και βρίσκονται «στη μέση του πελάγους», έως τοποθεσίες της αρχαιότητας, όπως αρχαία αμφιθέατρα, ναούς χιλιάδων χρόνων, και μέρη στα ελληνικά βουνά περιτρυγιρισμένα από ατελείωτα δάση.

Εάν έχετε στο μυαλό σας μια συγκεκριμένη τοποθεσία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail, γνωστοποιήστε μας τις επιθυμίες σας, και εμείς θα σας απαντήσουμε προσφέροντάς σας τις διαθέσιμες επιλογές. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε με μια ιδέα ή ένα γαμήλιο θέμα.

Μια πρόταση με θέμα «Νύμφη του νερού» για παράδειγμα, έγινε η σπίθα για την οργάνωση ενός γάμου, όπου η εκδήλωση, η διαμονή, και η διασκέδαση για 120 καλεσμένους έλαβαν χώρα σε ένα μικρό ελληνικό νησάκι στη μέση της θάλασσας!

Οι έμπειροι ανιχνευτές τοποθεσιών μας, χρησιμοποιούν τη βαθιά γνώση τους για την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, ώστε να σας παρέχουμε τις κατάλληλες τοποθεσίες που θα κάνουν το γάμο σας να ξεχωρίσει, ωστόσο οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν εδώ.

Μεταμορφώνουμε τις γαμήλιες τοποθεσίες!

Κάθε γαμήλια τοποθεσία διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία με την σωστή διακόσμηση και τον κατάλληλο φωτισμό, μπορούν πράγματι να μεταμορφωθούν! Για να επιτευχθεί η αναδιαμόρφωση του χώρου μελετάμε προσεκτικά κάθε επιλεγμένη τοποθεσία, και αναλύουμε εάν αυτή συνάδει με το γαμήλιο θέμα που έχετε επιλέξει. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εντοπίσουμε τον μοναδικό χαρακτήρα της κάθε τοποθεσίας, και να τον προσαρμόσουμε στις δικές σας προτιμήσεις.

Κάνουμε καινοτόμο χρήση του φωτισμού ώστε να δημιουργήσουμε κομβικά σημεία που ενισχύουν τη διάθεση, να δώσουν τόνο, και να φτιάξουμε τη σωστή ατμόσφαιρα για τη δεξίωση του γάμου  σας. Η εμπειρία μας στην οργάνωση τηλεοπτικών event και εταιρικών παρουσιάσεων, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο γαμήλιο θέμα που εντυπωσιάζει!

Γαμήλια θέματα και αξεσουάρ

Για την επίτευξη της διαμόρφωσης του χώρου, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες συμβουλυτικές υπηρεσίες με γαμήλια θέματα και αξεσουάρ. Οι έμπειροι διακοσμητές μας συνεργάζονται στενά με τα ζευγάρια, και τα βοηθούν να κάνουν τις σωστές επιλογές. Ο σχεδιαμός των θεμάτων για κάθε γάμο, ξεκινά με μερικές απλές ερωτήσεις ώστε να εντοπιστούν οι βασικές προτιμήσεις και αρέσκειες.

Ένας καλός  γάμος βρίσκεται σε εκείνο ακριβώς το σημείο όπου η γαμήλια τοποθεσία, το γαμήλιο θέμα, ο σχεδιασμός και τα αξεσουάρ ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του ζευγαριού. Ένας υπέροχος γάμος, ωστόσο, βρίσκεται όταν η ανταπόκριση ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Εργαζόμαστε σκληρά ώστε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά σας. Η διαδικασία της προετοιμασίας βοηθά τα ζευγάρια να απεικονίσουν το σύνολο των υπηρεσιών που θα παρέχονται στο γάμο τους, ώστε να είναι βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Η μουσική της επιλογής σας

Εκτός από το φωτισμό, το γαμήλιο θέμα, την τοποθεσία και τα αξεσουάρ, σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία μουσικών επιλογών, με επαγγελματίες Dj’s και μηχανικών συστημάτων ήχου, την ημέρα της εκδήλωσης.

wedding-dance-party

Η μουσική δεν διαμορφώνει μόνο το κέφι και τη διάθεση, αλλά μπορεί να γίνει η υπογραφή μιας εκδήλωσης, βοηθώντας στη δημιουργία αναμνήσεων που θα κρατήσουν για μια ζωή.

Κατά τη δημιουργία της λίστας μουσικής δεν λαμβάνουμε υπόψη μόνο το τι είναι σύγχρονο και της μόδας, αλλά και τις προτιμήσεις σας, τις προτιμήσεις των καλεσμένων σας, και τη συνολική άποψη του γαμήλιου θέματος που έχετε επιλέξει.

Διαρρύθμιση γαμήλιων λουλουδιών από την Diamond Events

Καμία υπηρεσία διοργάνωσης γάμων δεν θα ήταν πραγματικά πλήρης εάν δεν διέθετε λουλούδια, και ένα στόλο αυτοκινήτων. Η διαρρύθμιση των λουλουδιών, των τραπεζιών, και της διακόσμησης ισορροπούν αριστοτεχνικά ανάμεσα στην τελειότητα και την οικονομία.

Ενώ μπορούμε να σας παρέχουμε όλα τα είδη λουλουδιών, ακόμα και αν αυτά είναι εκτός εποχής, εργαζόμαστε δημιουργικά με ό,τι είναι διαθέσιμο, ώστε να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα που δεν ξεπερνά τον προϋπολογισμό σας, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα.

Και επειδή κανένας γάμος δεν είναι ολοκληρωμένος χωρίς το κατάλληλο αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τη νύφη, διαθέτουμε ένα στόλο οχημάτων τα οποία κυμαίνονται από ανεπανάληπτα αγωνιστικά αυτοκίνητα όπως του James Bond, έως κλασικά αυτοκίνητα-αντίκες.

Μια πραγματικά ευέλικτη υπηρεσία γάμων

Όταν διοργανώνετε τον γάμο σας στην Ελλάδα από το εξωτερικό, χρειάζεστε έναν ικανό βοηθό που θα μπορεί να εκτελέσει όλες τις απαραίτητες και δύσκολες εργασίες, και να σας βρεί τις καλύτερες προσφορές. Ανάλογα σε ποιό στάδιο διοργάνωσης του γάμου σας βρίσκεστε, είμαστε σε ευχάριστη θέση να συντονίσουμε τις προσπάθειές σας. Η προσέγγισή μας είναι εντελώς ευέλικτη ώστε να προσαρμοζώμαστε όπως απαιτείται.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να σας προσφέρουμε προσφορές των ξενοδοχείων για τη διαμονή στη γαμήλια τοποθεσία, να σας παρέχουμε την κατάλληλη μουσική για την εκδήλωσή σας, αλλά και να σας προτείνουμε τρόπους μεταφοράς.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και η προσοχή στη λεπτομέρεια παραμένουν εκπληκτικές σε όσους γάμους έχουμε αναλάβει από την αρχή μέχρι το τέλος.
Ο λόγος που δεν συμβιβαζόμαστε έγκειται στην προσσέγγισή μας να δημιουργούμε για εσάς ιδιαίτερες στιγμές που θα χαραχτούν στη μνήμη σας για μια ζωή.

Για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, χωρίς να δεσμεύεστε, επικοινωνήστε μαζί μας.

  • English