Βίντεο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν πραγματικά; Μια γαμήλια δεξίωση διαρκεί εβδομάδες ή και μήνες για την προετοιμασία της και το σχέδιό της. Απαιτεί το μυαλό ενός γενικού υπεύθυνου προετοιμασμένου να δώσει μάχη και τη δημιουργικότητα του σχεδιαστή του οποίου καμβάς είναι το μέρος της γαμήλιας δεξίωσης.

Ωστόσο, όλοι οι επισκέπτες παρατηρούν τα τραπέζια, τον στολισμό, την μουσική, την νύφη τον γαμπρό και τους άλλους καλεσμένους.

Υπάρχει τόση ενέργεια σε έναν γάμο που αυτός παίρνει μια μορφή τέχνης. Η δεξίωση του γάμου μεταμορφώνεται σε ένα σύνθετο σύνολο, όπου οι καλεσμένοι, ο DJ, ο φωτισμός και η ρύθμιση όλων, αποτελούν ένα ολιστικό σύνολο. Όταν τα συστατικά συνδεθούν σωστά, το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.

Στην “Diamond Events” κοιτάμε να δημιουργήσουμε αυτήν ακριβώς την ποιότητα. Έχουμε μετατρέψει χώρους δεξίωσης σε χώρους όνειρο, με την χρήση φωτισμού για να δημιουργηθεί ευχάριστη διάθεση, με ευχάριστη μουσική για να κρατήσει το ρυθμό και διακόσμηση του χώρου δεξίωσης ώστε να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε σε όλους τους καλεσμένους αξέχαστες αναμνήσεις.

Οι κάμερές μας έπιασαν αυτό το συναίσθημα, σχεδόν μια ολόκληρη ημέρα για την εκτέλεση, την κορύφωση των εβδομάδων προσεκτικό σχεδιασμό, μόλις σε μόλις εξήντα δευτερόλεπτα. Απολαύστε το!

Εγγραφή στο newsletter!

Share Button


  instagram  pinterest  facebook  twitter  googleplus  linkedin  tumblr  youtube  mail mail


awards 1 

awards 2