Σικάτος και απλός γάμος δίπλα από τη θάλασσα

chic-and-simple-wedding-by-the-sea-at-omega-yacht-club-designed-by-diamond-events

Ένας ορθόδοξος και λιτός γάμος στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών

Η Σταυρούλα και ο Rupert, ένα ζευγάρι από το εξωτερικό, επέλεξαν την Πάτρα και τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα για να κάνουν τον σικάτο και απλό ορθόδοξο γάμο τους. Η εκκλησία ήταν διακοσμημένη με λευκούς κίονες με φυσικά λευκά και ροζ τριαντάφυλλα τα οποία πλαισιώνονται με φανάρια.

Το ρύζι δέσποζε σε περίοπτη θέση έξω από την εκκλησία, καθώς η ρίψη του από τους καλεσμένους στο ζευγάρι μόλις βγουν από την εκκλησία είναι ένα τελετουργικό για την ορθόδοξη εκκλησία που συμβολίζει τις γερές βάσεις του γάμου.

Μέσα στον ναό, στο σημείο του ζευγαριού, υπήρχαν δεξιά και αριστερά μισές λαμπάδες πάνω σε κρυστάλλινες βάσεις. Ο δίσκος και η καράφα του γάμου ήταν διακοσμημένα με ροζ και λευκές ορτανσίες.

Η διακόσμηση του χώρου

Το  τραπέζι ευχών ήταν ταυτόχρονα και candy bar γεμάτο με διάφορα παραδοσιακά γλυκά, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να γνωρίσουν πιο εύκολα την ελληνική κουλτούρα.

Ένα τεράστιο δέντρο ζωής ως κεντρική ατραξιόν, διακοσμημένο με ροζ χρυσάνθεμα και ροζ βάσεις, καθώς και όλες οι μορφές λουλουδιών και πρασίνου, έκαναν  την ιδανική σύνθεση για την περίσταση. Το art de la table ήταν απλό αλλά μεγαλοπρεπές. 

Το νυφικό τραπέζι είχε θέα την θάλασσα, ενώ όσο περνούσε η ώρα ξεπρόβαλε το ηλιοβασίλεμα και σε συνδυασμό με τον ήχο της θάλασσας, έκανε το τοπίο σαν να έχει βγει από παραμύθι.

Η μπομπονιέρα ήταν επίσης αξιοσημείωτη, έχοντας τη μορφή ενός στεφανιού ελιάς, δεμένο στο χέρι με κουφέτα, ένα μοναδικό σχέδιο φέρνοντας το αποτέλεσμα σε άλλο επίπεδο ενώ τα κουφέτα είχαν τρισδιάστατα φαγώσιμα σχέδια πάνω τους κάνοντας τη σύνθεση ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Οι μουσικές επιλογές του ζευγαριού

Μέσα σε αυτό το παραμυθένιο κλίμα, το πιάνο συνόδευε τη μαγευτική ατμόσφαιρα που δημιουργούσε η θέα της θάλασσας. Τη βραδιά πλαισίωσε στη συνέχεια η live μπάντα που κορύφωσε τη διασκέδαση φέρνοντας κέφι και χορό για πολλές ώρες.

Διακόσμηση γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών
Διακόσμηση γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών
Διακόσμηση τραπέζι ευχών στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών
Διακόσμηση τραπεζιού
Διακόσμηση σε τραπέζι ευχών στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών
Διακόσμηση τραπεζιού
Διακόσμηση Γάμου
Διακόσμηση τραπεζιού γάμου
Διακόσμηση τραπεζιού
Διακόσμηση χώρου δεξίωσης
κομψή διακόσμηση τραπεζιού
Διακόσμηση χώρου δεξίωσης
Διακόσμηση χώρου δεξίωσης
Διακόσμηση τραπεζιού δεξίωσης
κομψή διακόσμηση τραπεζιού

  • English