Μοντέρνα & Κομψή Βάπτιση με Pampas Grass

Μια βάφτιση γεμάτη φωτογραφικές ευκαιρίες

Η λιτότητα και η απλότητα είναι χαρακτηριστικό στις περισσότερες διακοσμήσεις της Diamond Events, χωρίς όμως να λείπει το στοιχείο του εντυπωσιασμού και της λάμψης. Αυτή τη φορά κληθήκαμε να δημιουργήσουμε μια διακόσμηση που θα έχει σε κάθε γωνιά της μια ευκαιρία για φωτογραφική λήψη.

Η μητέρα όντας ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στο instagram, ήθελε κάθε σημείο της βάφτισης να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μία εικόνα στους φωτογραφικούς φακούς των καλεσμένων της και να αποτελεί μία όμορφη ανάμνηση από τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Λευκά λουλούδια και Pampas Grass ο απόλυτος συνδυασμός

Κύριο στοιχείο της διακόσμησης αποτελούσε το Pampas Grass όπως και το μονόγραμμα από το όνομα του παιδιού, Αποστόλης. Το γράμμα «Α» κυριαρχούσε σε πολλά τμήματα της διακόσμησης τα οποία ήταν όλα χειροποίητα και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και αργότερα ως διακοσμητικά στο σπίτι.

Τα βλέμματα τράβηξε η μεγάλη αψίδα από γρασίδια της πάμπας, συνδυασμένα με λευκά λουλούδια, στην πόρτα της εκκλησίας. Η αψίδα πλαισίωνε άψογα την είσοδο, όπου δημιουργούσε ένα κάδρο για όσους έμπαιναν και έβγαιναν από την εκκλησία.

Ισορροπία και λάμψη

Ο στολισμός στην εκκλησία αλλά και στην εκδήλωση ήταν βασισμένος σε γήινα χρώματα με πολλές λεπτομέρειες λευκού και χρυσού. Συγκεκριμένα, το λευκό στοιχείο επικρατούσε στα λουλούδια της διακόσμησης ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία ήταν στους τόνους του μπεζ με χρυσές λεπτομέρειες που έδιναν λάμψη.

Όλα αυτά συνδυάστηκαν μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο που προσέδιδαν μία αίσθηση λιτότητας και καλαισθησίας. Τίποτα το υπερβολικό και τίποτα χωρίς ελλείψεις. Με άλλα λόγια, η βάπτιση αυτή χαρακτηρίστηκε με την απόλυτη ισορροπία.

  • English