Κομψός και πολυτελής γάμος στη Βίλλα Γάλλου

Η Βίλα Γάλλου είναι ένας ειδυλλιακός χώρος σε μια μικρή περιοχή κοντά στην Πάτρα, στην Πελοπόννησο. Χαρακτηρίζεται από ένα νεογοτθικό στιλ, ενώ η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό είναι εξαιρετικά μαγευτική. Είναι ένα μέρος ιδιαίτερα γνωστό για την ιστορική του σημασία και την αριστοκρατική αισθητική του διάσημου αρχιτέκτονα Ernest Ziller, συνδυάζοντας την κομψότητα με την πολυτέλεια.

Γι ‘αυτό η Ελένη και ο Δημήτρης αποφάσισαν να ενώσουν τη ζωή τους με τους ιερούς δεσμούς του γάμου σε αυτό το μοναδικό μέρος με θέα το απέραντο γαλάζιο. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στο παρεκκλήσι του Προφήτη Ελισαίου στον Αλισό, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων.

Το πιο εντυπωσιακό γεγονός από αυτή τη μοναδική ημέρα ήταν η δεξίωση σε ένα παραμυθένιο σκηνικό και ένα εξαιρετικά λαμπερό τοπίο. Τα βασικά στοιχεία για τη διακόσμηση της γαμήλιας τελετής ήταν τα λευκά λουλούδια με πράσινο, συνδυασμένα άψογα με ασημί λεπτομέρειες, δίνοντας έναν πολυτελή τόνο στη διακόσμηση.

Η είσοδος του κτήματος πλαισιώθηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο από εντυπωσιακές συνθέσεις με λουλούδια, δημιουργώντας τον απόλυτο διάδρομο για τους νεόνυμφους. Πολλά από τα στοιχεία αυτού του συγκεκριμένου γάμου βασίστηκαν στην τελευταία τάση στη βιομηχανία εκδηλώσεων, στην εξατομίκευση με τα αρχικά του ζευγαριού.

Οι γάμοι ανθρώπων που ανήκουν στην GenX γενιά είναι γενικά πιο συναισθηματικοί επειδή είναι τόσο γοητευτικό να βλέπεις ανθρώπους να διεκδικούν μια ευκαιρία στην αγάπη και την ευτυχία της ένωσης με το έτερον τους ήμισυ.

Το να βλέπεις δύο ώριμους ενήλικες να παίρνουν τη σημαντική απόφαση να παντρευτούν μετά από τόσα χρόνια εργένικης ζωής, είναι κάτι μοναδικό και συγκινητικό.

Οργάνωση: Diamond Events
Σχεδιασμός: Άννα-Μαρία Ρογδάκη
Λουλούδια: Γρηγόρης Βλαστός
Χώρος εκδήλωσης: Βίλα Γάλλου
Φωτογραφος γάμου: Αντώνης Τσίληρας
Φαγητό: Πλέγας Catering
Τούρτα γάμου: Εντελβάις
Πυροτεχνήματα: Ballon Fire
Set-Up Photographer: Στάθης Χαλκίδης
Νυφικό: Κάλλια Κοσσιέρη

  • English