Καλοκαιρινός γάμος στη λίμνη Τριχωνίδα

Μποέμικος γάμος στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας

Αυτός ο μοναδικός γάμος πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Τριχωνίδα, σε ένα όμορφο και ρομαντικό τοπίο. Η Μαρία και ο Μάρτιν επέλεξαν αυτήν την τοποθεσία ως ένα μέρος με μεγάλη συναισθηματική σημασία, καθώς συνιστά τον τόπο καταγωγής της νύφης. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη λίμνη Τριχωνίδα, με φόντο την εκπληκτική θέα του Πελοποννησιακού ηλιοβασιλέματος.

Οι νυφικές προετοιμασίες

Οι προετοιμασίες της νύφης με τις παρανύμφους της ξεκίνησαν με χαρά και λαμπερά χαμόγελα. Το κορυφαίο φινίρισμα του φορέματος ήταν ελαφρύ κέντημα χωρίς επιπλέον υφάσματα σύμφωνα με το στιλ της κοπέλας. Ο γαμπρός με μαύρο κοστούμι περίμενε σε κατάσταση τεταμένης αναμονής τη σύντροφο της ζωής του. Η γαμήλια ανθοδέσμη, φτιαγμένη από καταπράσινα φύλλα, ανοιχτό πορτοκαλί και μοβ τριαντάφυλλα κήπου με καρδιά λευκού λουλουδιού περίμενε με αγωνία τη νύφη.

Γαμήλιος στολισμός σε Μπόχο στυλ

Οι γάμοι στη λίμνη δεν είναι τόσο συνηθισμένοι στην Ελλάδα, κυρίως επειδή πρόκειται για μια χώρα φημισμένη για τα μαγευτικά νησιά και τις παραθαλάσσιες τοποθεσίες της. Ωστόσο, αυτός ο εξαιρετικός γάμος με προορισμό την όχθη της λίμνης Τριχωνίδας τράβηξε την προσοχή μας. Αυτός ο γάμος θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μποέμ και απλός κομψός.
Η Diamond Events Team δημιούργησε έναν προσαρμοσμένο καμβά με ελληνικά στοιχεία για τη νύφη και έναν άλλο με λεπτομέρειες από τη Γαλλία για τον γαμπρό, που διακοσμούσε την είσοδο προς το χώρο υποδοχής, καλωσορίζοντας τους καλεσμένους.

Η άφιξη του ζευγαριού με βάρκα

Οι νεόνυμφοι έφτασαν με βάρκα στην εκκλησία και όλοι οι επισκέπτες περίμεναν να τους συγχαρούν και να γιορτάσουν μαζί την ευτυχία τους. Το μποέμικο στυλ του γάμου αυτού εμπνεύστηκε από το φυσικό περιβάλλον και τον πολιτισμό της περιοχής. Ένα γαμήλιο δείπνο χαμηλής θερμοκρασίας κοντά στη λίμνη, ακολουθώντας το γλυκό φως εκείνης της ημέρας, ένωσε την οικογένεια και τους αγαπημένους φίλους σε μια μέρα που θα θυμούνται όλοι για καιρό.

Το πάρτυ που ακολούθησε ήταν μια πραγματική έκρηξη!

Οργάνωση: Diamond Events
Σχεδιασμός: Άννα-Μαρία Ρογδάκη
Χώρος εκδήλωσης: Το Ρόδον
Φωτογραφία – Βίντεο: Γιώργος Μαγεράκης
Τούρτα γάμου: Caravel

  • English