Γάμος στην Ελλάδα με άρωμα Νέας Υόρκης

Ο Γιώργος και η Κατερίνα, ζουν και εργάζονται στη Νέα Υόρκη, αλλά κατάγονται από την Ελλάδα. Ο γάμος τους ήταν ένα όνειρο και για τις δύο οικογένειες. Κάτι κομψό, ρομαντικό και εντυπωσιακό ήταν αυτό που αναζητούσαν και μια δεξίωση κοντά στη θάλασσα.

Επέλεξαν την ιστορική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Ναύπακτο, σε ένα ύψωμα με υπέροχη θέα και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Μια σεμνή τελετή, σύμφωνα με όλες τις ορθόδοξες παραδόσεις γέμισε δάκρυα συγκίνησης, συγγενείς και φίλους. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν με mini vans στο Omega Yacht Club στον Καστελλόκαμπο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

Για μια ακόμα φορά η βραβευμένη designer της Diamond Events, Άννα – Μαρία Ρογδάκη παρουσίασε ένα θαύμα με κρυστάλλινους πολυελαίους, λευκές ανθοσυνθέσεις και αμέτρητα κεριά.

Το τραπέζι ευχών ήταν σίγουρα το σημείο που όλοι επέλεξαν να φωτογραφηθούν, με υπερμεγέθη βάζα με λευκά λουλούδια, μοναδικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής, παραδοσιακά γλυκά και κρύσταλλα Swarovski. Μια φωτογραφία από το γάμο του παππού και της γιαγιάς του γαμπρού, βρισκόταν εκεί για να δείχνει ότι η ιστορία συνεχίζεται μέσα από τους Ωκεανούς του Χρόνου.

Η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, μας ταξίδεψε στην παράδοση, έδωσε μοναδικό κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του “GreekKefi” και δημιουργώντας μια ανάμνηση ζωής,

Η υπέροχη άφιξη του ζευγαριού με καραβάκι και χιλιάδες πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό ήταν αναμφίβολα μια δυνατή στιγμή σε ένα ξεχωριστό event γεμάτο Διαμάντια που σίγουρα μας θυμίζει το υπέροχο ρητό της Μάγιας Αγγέλου:

«Σε όλο τον κόσμο δεν υπάρχει άλλη καρδιά για μένα, σαν τη δική σου. Σε όλο τον κόσμο δεν υπάρχει άλλη αγάπη για σένα από τη δική μου.»

Οργάνωση: Diamond Events
Σχεδιασμός: Άννα-Μαρία Ρογδάκη
Λουλούδια: Μαρία Χασάπη
Φωτογράφος γάμου: AK3
Χώρος εκδήλωσης: Ωμέγα Γιωτ
Φωτογράφος χώρου: Στάθης Χαλκίδης
Προσκλήσεις: Ατελιέρ
Πυροτεχνήματα: BallonFire

  • English