Ένας Παραδοσιακός γάμος στην Ελλάδα

Δημήτρης και Κωνσταντίνα: Ένας γάμος γεμάτος από Ελληνική Παράδοση

Με φόντο το υπέροχο τοπίο της Βόνιτσας και το ιστορικό εκκλησάκι του Αη Σπυρίδωνα στο Αρχοντοχώρι ο Δημήτρης και η Κωνσταντίνα σφράγισαν ένα νεανικό έρωτα. Γνωρίστηκαν στη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων και αυτή η μαγική πόλη τους ένωσε και το όνειρο για ένα γάμο όπως τον ήθελαν, τους έφερε στην πόρτα της Diamond Events.

H Κωνσταντίνα, είχε κάνει την έρευνά της και είχε εντυπωσιαστεί από προηγούμενες δουλειές της βραβευμένης designer Άννας- Μαρίας Ρογδάκη. Στις συναντήσεις που ακολούθησαν, εκείνη περιέγραψε το όνειρό της. Ο Δημήτρης πάντα δίπλα της, με κοινό γούστο και με μόνο του ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα να αρέσει σε εκείνη.

Έτσι δημιουργήθηκε ένας γάμος που είχε όλα όσα ήθελαν. Λάμψη, μεγαλοπρέπεια, γεύσεις και παραδοσιακή ελληνική μουσική από το συγκρότημα του γνωστού παραδοσιακού τραγουδιστή Γιώργου Βελισσάρη.

Ο στολισμός της εκκλησίας με αμέτρητα τριαντάφυλλα στα χρώματα του ιβουάρ και του απαλού ροζ με πινελιές από pampas grass και ιδιαίτερες κατασκευές με τη σφραγίδα της Diamond Events.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Sozos Inn που φιλοξένησε τη δεξίωση είχε μεταμορφωθεί σε ένα ρομαντικό σκηνικό υψηλής αισθητικής με φώτα κεριά, καταπληκτικά centerpieces και ένα τραπέζι ευχών που ήταν talk of the night. Όλοι θαύμασαν τη μοναδική ομορφιά ενός χώρου με τεράστιες δυνατότητες που εξελίχθηκαν από την επαγγελματική ματιά της βραβευμένης κορυφαίας εταιρείας.

Ο γάμος του Δημήτρη και της Κωνσταντίνας είναι ένα όνειρο που έγινε αληθινό και είναι κομμάτι της λαμπρής ιστορίας της Diamond Events.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό, πιο τρυφερό, πιο όμορφο, όταν οι δύο γίνονται ένα, μέσα σε τόση ομορφιά και αγάπη.

Οργάνωση: Diamond Events
Σχεδιασμός: Άννα-Μαρία Ρογδάκη
Λουλούδια: Κουτρούμπας Flowers
Φωτογράφος γάμου:  Αντώνης Τσίληρας
Φωτογράφοι χώρου: Στάθης Χαλκίδης
Βίντεο χώρου: Αντώνης Τσίληρας
Χώρος εκδήλωσης:  Sozos Inn
Φαγητό: Sozos Inn
Γαμήλια τούρτα: Caravel
Γλυκά:   Caravel
Τραγούδι: Γιώργος Βελισσάρης
Τοποθεσία: Βόνιτσα

  • English