Γαμήλια τοποθεσία: Σαντορίνη!

Wedding-Destination-Santorini.

Εάν οι παραλίες με μαύρα βότσαλα, η ήρεμη θάλασσα, τα ολόλευκα κτήρια, και ένας ονειρεμένος ουρανός που φαντάζει ψεύτικος γοητεύουν τη φαντασία σας, τότε το νησί της Σαντορίνης ανήκει στους ελληνικούς γαμήλιους προορισμούς που αξίζουν να αποκαλούνται «μοναδικοί»

Η Σαντορίνη είναι ένα ειδυλλιακό μικρό ελληνικό νησί που όμως διαθέτει μεγάλη ιστορία, και παρελθόν σημαντικής αξίας. Η διαμόρφωση του νησιού οφείλεται σε ηφαιστιακές εκρήξεις, και μάλιστα κάποτε η Σαντορίνη θεωρούνταν ως η πηγή του θρύλου της χαμένης Ατλαντίδας. Η καλντέρα αποτελεί έκτοτε ένα τοπίο από ξαφνικούς γκρεμούς με θέα τη θάλασσα και υαλώδεις παραλίες με άμμο.

Wedding In Greece Event Planning Services santorini

Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την πρόσβαση στο νησί. Η τοπική κουλτούρα και οι παραδώσεις έχουν διατηρηθεί αναλλοίωτες με τον χρόνο. Παραμένοντας  το αγαπημένο νησί για διακοπές, για εκείνους που λατρεύουν τα φανταστικά μέρη, χωρίς το θόρυβο και την πολυκοσμία άλλων τουριστικών ελληνικών νησιών, η Σαντορίνη καταφέρνει να συνδυάσει με απόλυτη επιτυχία τα κάλλη μιας τοποθεσίας παγκοσμίου φήμης με τα κάλλη των ελληνικών παραδόσεων.

santorini island symbolic chinese ceremony

Υπάρχουν πολλά μέρη του νησιού, για παράδειγμα, όπου ακόμη υπάρχει η επιλογή του γαιδουριού ως μέσου μεταφοράς. Επιπλέον, η πεζοποριά στα πιο ψηλά μέρη του νησιού αξίζει σίγουρα τον κόπο, και θα σας χαρίσει εικόνες που θα σας αφήσουν με κομμένη την ανάσα.

Santorini wedding packages

Οι γαμήλιες δεξιώσεις που πραγματοποιούνται στο νησί αφήνουν σε όσους παρευρίσκονταν ιστορίες και αναμνήσεις που αποπνέουν έναν αέρα μαγείας. Είτε επιθυμείτε πραγματικά να διεξάγετε το γάμο σας στη Σαντορίνη, είτε απλά να επιβεβαιώσετε τους όρκους του γάμου σας (δραστηριότητα που είναι πολύ δημοφιλής για τα ήδη παντρεμένα ζευγάρια) θα πρέπει να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο σας εκει, αντιμετωπίζοντας την επίσκεψή σας στο νησί ως μια ευκαιρία ζωής!

expert Santorini wedding planner

Επιλέξτε το ξενοδοχείο που θα φιλοξενηθούν οι καλεσμένοι σας

Το νησί της Σαντορίνης είναι πόλος έλξης για πολλούς. Τα ξενοδοχεία της έχουν θαυμάσια διαρρύθμιση, και εκπληκτική θέα. Επιλέξτε, επομένως, ένα ξενοδοχείο το οποίο θα πληροί τις προϋποθέσεις σας αναφορικά με το τοπίο στο οποίο θα βρίσκεται, και τις εικόνες που θα προσφέρει στους καλεσμένους σας.

Υπάρχουν ξενοδοχεία που είναι δύσκολα προσβάσιμα και χρειάζονται τα γαιδούρια ως μέσο μεταφοράς, ή επιβάλλουν την πεζοπορία, καθώς και άλλα που βρίσκονται σε προσβάσιμες περιοχές και περιτριγυρίζονται από διάφορες υπηρεσίες αναψυχής, όπως εστιατόρια και παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες.

Κάνετε μεγάλα σχεδια

Δεν υπάρχει λόγος να διεξάγετε έναν γάμο στη Σαντορίνη και η φωτογράφιση να περιλαμβάνει μόνο εικόνες από την εκκλησία. Τα τοπία της Σαντορίνης είναι ανυπέρβλητης ομορφιάς, και μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατό περισσότερο τη σημαντική μέρα του γάμου σας. Σίγουρα θα σας βοηθήσει και η εμπειρία του φωτογράφου σας. Υπάρχουν, για παράδειγμα, μέρη στο νησί, όπου αν φωτογραφηθείτε από τη σωστή γωνία, θα απεικονίζεται όλο το νησί σαν φόντο.

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στον προϋπολογισμό σας

Όπως οι περισσότεροι διάσημοι γαμήλοι προορισμοί, η οικονομία της Σαντορίνης βασίζεται στη ζήτηση. Ενώ προσφέρει ασύγκριτα καταλύματα με απαράμιλλα τοπία, ενδέχεται να εξαντλήσει τον προϋπολογισμό σας συντομότερα από όσο υπολογίζατε.

Ο μοναδικός τρόπος να μην ξεπεράσετε τα όρια που έχετε θέσει, είναι να επισημάνετε με ακρίβεια τις λεπτομέρειες της παραμονής σας στο νησί, με βάση τις αναμνήσεις που θέλετε να διατηρήσετε. Ορισμένες φορές, στοιχεία που θεωρούνται ακριβά, όπως η φωτογράφιση δίπλα σε πισίνες, πολυτελείς κήπους, ή εκκλησίες δίπλα στη θάλασσα, ίσως τελικά να μην έχουν τόσο υψηλό κόστος, εάν σχεδιαστούν εκ των προτέρων.

Περάστε όμορφα

Η Σαντορίνη είναι προορισμός που μπορεί να σας προσφέρει πολλή διασκέδαση. Ο γάμος σας θα είναι αναμφίβολα μια αξέχαστη εμπειρία αν επιλέξετε το συγκεκριμένο νησί. Πέρα από τα φυσικά τοπία, τους φιλικούς κατοίκους, τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο ζωής και την αρχαία ιστορία, το νησί μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα όσον αφορά τον τομέα της διασκέδασης.

Θα μπορούσατε για παράδειγμα να μάθετε μερικούς από τους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, που σίγουρα θα ξεσπάσουν σε μια παραδοσιακή ταβέρνα! Ή απλά θα μπορούσατε να μάθετε πως να διασκεδάζετε σαν έλληνας, με μουσική, ρετσίνα, και ανεμελιά! Ο γάμος σας είναι απόλυτα σημαντικός, και είναι μια από τις μέρες που θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής.
Απολαύστε τον λοιπόν, και κάντε τον να αξίζει όλη την προσοχή!

  • English