Επιλογές ελληνικών νησιών για το γάμο σας!

Greek-Island-Wedding-Choices

Όταν έρθει η ώρα να παντρευτείτε, η τοποθεσία είναι εξίσου σημαντική όσο σημαντικό είναι να επιλέξετε να αγοράσετε ένα σωστό σπίτι. Με πολλούς τρόπους, η τοποθεσία αυτή γίνεται σημείο αναφοράς για τις αναμνήσεις της σημαντικής μέρας του γάμου σας. Γίνεται το κεντρικό θέμα συζήτησης για τους καλεσμένους σας, και προσφέρει το χώρο που θα φιλοξενηθούν όλες οι υπέροχες αναμνήσεις σας!

Σκόπελος

Η Ελλάδα διαθέτει μερικά από τα πιο μαγευτικά μέρη στον κόσμο! Είναι μέρη που, δεν αποτελούν απλά την επιτομή της φυσικής ομορφιάς του κόσμου, αλλά προσφέρουν επιπλέον την αίσθηση της ιστορίας, τη σύνδεσή τους με την μυθολογία, και θεωρούνται ως τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου.

windmills overlooking hora dodecanese leros greece

Παντρευτείτε σε σπηλιά μέσα στη θάλασσα!

Η διεξαγωγή ενός γάμου μέσα σε μια σπηλιά της θάλασσας ίσως να μην ακούγεται συναρπαστική ιδέα σε όλους, αλλά όταν πρόκειται για το σπήλαιο της λίμνης Μελισσάνης στην Κεφαλονιά, ένα από τα 20 ομορφότερα σπήλαια του κόσμου, ίσως χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε. Η διαδικασία βέβαια αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Γενικότερα οι γάμοι σε σπήλαια χρειάζονται εκτεταμένη εφευρετικότητα, όχι μόνο από την άποψη της μεταφοράς (μπορείτε να μεταφερθείτε μόνο με βάρκα), αλλά και όσον αφορά τη ναυτία που ενδέχεται να προκληθεί στους επισκέπτες.

kefalonia limni melissani

Το αποτελεσμα είναι μια τοποθεσία που σίγουρα δεν ανήκει στα συνηθισμένα, όπως εάν είχατε αποφασίσει να παντρευτείτε στο φεγγάρι! Μην ξεχνάμε άλλωστε το γεγονός ότι το μέρος αυτό είναι μακράν πιο γραφικό.
Το σπήλαιο της λίμνης της Μελισσάνης βρίσκεται στην Κεφαλονιά, ένα ελληνικό νησί που διαθέτει ένα σύνολο από πανέμορφες εκκλησίες, αλλά και κατάλληλα μέρη που μπορούν να φιλοξενήσουν έναν γάμο. Υπάρχουν μάλιστα κοντινές εκκλησίες που μπορούν να πραγματοποιήσουν την τελετή, και θέρετρα παγκόσμιας κλάσης όπου μπορούν να φιλοξενηθούν οι καλεσμένοι. Τέλος, το σπηλαιο της λίμνης χαρίζει τις πιο όμορφες φωτογραφίες για εσάς και τους καλεσμένους σας, ώστε να θυμούνται αυτό το μεγαλειώδες γεγονός για πάντα!
Εάν ο στόχος σας είναι να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και να διοργανώσετε μια εκδήλωση που να μην μοιάζει με καμία άλλη, λάβετε υπόψη το νησί της Κεφαλονιάς.

Παντρευτείτε στην Ιθάκη!

Η Ιθάκη είναι το φημισμένο νησί-βασίλειο του Οδυσσέα, τον γενναίο Έλληνα πολεμιστή που ευθύνεται για την λήξη του 10ετή Τροϊκού πολέμου. Το νησί διαθέτει πολυάριθμες παραλίες και πολλά υπέροχα φυσικά τοπία στα οποία μπορεί να παντρευτεί κανείς, από μικροσκοπικά παρεκκλήσια που μοιάζουν να έχουν βγεί από ταινία, έως διαμερίσματα χτισμένα σε ιδανικά σημεία, που μπορούν να υποστηρίξουν την διεξαγωγή μιας δεξίωσης.

wedding chapel by the sea in ithaca greece2

Προσβάσιμη, αποπνέει μια ασυναγώνιστη αίσθηση ιστορίας και ομορφιάς,  η Ιθάκη ανήκει σε αυτές τις γαμήλιες τοποθεσίες που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα γάμο σε κάτι ανάρπαστο!

Ithaki island

Ενδιαφέρεστε να διεξάγετε το γάμο σας σε ένα ελληνικό νησί; Επιλέξτε την εταιρία μας, διευκρινίστε μας την επιθυμητή σας γαμήλια τοποθεσία και τον προϋπολογισμό σας, και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα υπόλοιπα.

  • English