Ροκ Γάμος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Ο Γάμος της Ράνιας και του Στράτου που Ήρθαν από τη Σκωτία

Ο γάμος είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού, και ο τρόπος που το γιορτάζουν αντανακλά την προσωπικότητά τους.
Κάθε γάμος έχει το δικό του μοναδικό στυλ και χαρακτήρα, αλλά όταν ο στυλ αυτός είναι επηρεασμένος από τη ροκ μουσική, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.


Ο Ροκ γάμος της Ράνιας και του Στράτου, ανατρέπει τα τυπικά στερεότυπα του γάμου!

Η Ράνια και ο Στράτος, ένα ζευγάρι από τη Σκωτία, αποφάσισαν να ανταλλάξουν τα όρκους τους στην όμορφη Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Αυτή η πανέμορφη περιοχή, με τη θέα στο γαλάζιο του Σαρωνικού Κόλπου, δημιούργησε το τέλειο ψηφιακό σκηνικό για τον ροκ γάμο τους.

Το ζευγάρι είχε έναν ξεχωριστό τρόπο να εκφράσει την αγάπη του για τη μουσική, και αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους μια ροκ εμπειρία.


Από την αρχή, η μουσική υποστήριξε το θέμα του γάμου τους.

Το γαμήλιο δείπνο διακοσμήθηκε με λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν την αγάπη του ζευγαριού για τη ροκ μουσική.

Το βράδυ, ο γάμος συνεχίστηκε με έναν ροκ χορό κάτω από τα αστέρια. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μουσική από τα αγαπημένα τους ροκ
συγκροτήματα και χόρεψαν μέχρι το πρωί.

Ο ροκ γάμος της Ράνιας και του Στράτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ήταν μια μοναδική εμπειρία που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και την αγάπη του ζευγαριού.
Με τη ροκ μουσική να διαδέχεται τον κάθε φάσμα του γάμου, οι φίλοι και οι οικογένειες τους αφέθηκαν στον ρυθμό και τον ήχο της αγάπης τους.
Αυτός ο ροκ γάμος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ήταν ένας από τους πιο μνημονικούς και μοναδικούς γάμους που έχουν πραγματοποιηθεί σε αυτήν την πανέμορφη τοποθεσία.

Οργάνωση: Diamond Events | Σχεδιασμός: Άννα-Μαρία Ρογδάκη |
Φωτογραφία: Νικ Πετρίδης
Φωτογραφίες-Βίντεο χώρου: Χρήστος Μαρνάς
Χώρος εκδήλωσης: Vive Mar  • English