Κώστας & Τζούλια:  Μια υπόσχεση αγάπης

Ρομαντικός και υπέροχος ο γάμος της Τζούλιας και του Κώστα. Εκείνη μοντέλο καριέρας και guru στο digital marketing. Εκείνος, πετυχημένος πλαστικός χειρουργός. Είπαν το μεγάλο ναι στην Πάτρα από όπου έλκουν την καταγωγή τους. Από το πρώτο κιόλας ραντεβού στα γραφεία της Diamond Events η χημεία που υπήρξε, δεν άφησε περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Ήταν σίγουρο: μια δυνατή σχέση γεννήθηκε και φυσικά ο γάμος δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από μαγικός.

Στα χρώματα της άμμου, με χρυσές πινελιές και το πολύ ιδιαίτερο design της Άννας- Μαρίας Ρογδάκη, από την σεμνή και ρομαντική τελετή στο γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Ψαθόπυργο Αχαΐας, μέχρι το κοσμοπολίτικο Omega Yacht Club στην Παραλία του Καστελόκαμπου, ήταν όλα υπέροχα.

Ένα λευκό πιάνο και ένας ροδώνας, από λευκά δένδρα με φωτισμό και τριαντάφυλλα ήταν αυτό που κανένας καλεσμένος δεν μπόρεσε να μη θαυμάσει. Γιρλάντες από κισσό έδωσαν χρώμα, ενώ ο φωτισμός από τα αμέτρητα κεριά, δημιούργησε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που, σε συνδυασμό με τη μουσική και τις υπέροχες γεύσεις, συνέθεσαν ένα μείγμα για ένα αλησμόνητο event.

Το τραπέζι ευχών με το photobooth και το υπερμέγεθες λευκό δένδρο διακοσμημένο με τριαντάφυλλα και λάμψη από αμέτρητα αυστριακά κρύσταλλα, ήταν σίγουρα το σημείο που όλοι φωτογραφήθηκαν, ενώ αποτέλεσε ένα μοναδικό φόντο.

Δύο πραγματικά ερωτευμένοι και ταιριαστοί άνθρωποι όπως ο Κώστας και η πανέμορφη Τζούλια, αποτέλεσαν έμπνευση για ένα ακόμα μοναδικό και σίγουρα διαμαντένιο γάμο.

  • English