Δεν έχουμε απλά ως στόχο τον καλλωπισμό μιας δεξίωσης, αλλά προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο να μετατρέψουμε μια εκδήλωση σε κάτι μαγικό, που παραπέμπει σε έναν φανταστικό κόσμο, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται από τις διαθέσιμες φωτογραφίες μας. Οι δεξιώσεις που έχουμε οργανώσει μοιάζουν περισσότερο με έργο τέχνης, και η δεξιοτεχνία μας είναι ο λόγος που οι πελάτες μας μας δείχνουν τυφλή εμπιστοσύνη.

Περισσότερα

Όταν πρόκειται για την ξεχωριστή ημέρα του παιδιού σας, λατρεύουμε τη δουλειά μας, και μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Μας αρέσουν οι προκλήσεις, και για αυτό το λόγο μπορούμε να σας προτείνουμε υπέροχες ιδέες και να σας εγγυηθούμε εκπληκτικά αποτελέσματα στη βάπτιση του παιδιού σας!

Περισσότερα

Είτε κανονίζετε μία εκδήλωση, ένα πάρτυ γενεθλίων ή μία ιδιαίτερη περίσταση αυτό που θέλετε πραγματικά είναι να στηθεί κάτι ξεχωριστό, αξέχαστο. Ένα event στο οποίο, όσοι παρευρεθούν δεν θα σταματήσουν να μιλάνε γι' αυτό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε πολύ απλά αυτό!

Περισσότερα

 • Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτή την ομάδα! Το να προσλάβουμε τον Γιώργο και την Άννα Μαρία ήταν σίγουρα η καλύτερη απόφαση που πήραμε με τον άντρα μου και δεν ξέρουμε τι θα κάναμε χωρίς αυτούς. Ο γάμος μας ήταν προορισμός για πολλούς από τους καλεσμένους μας (Καναδάς, Νότια Αφρική) και απαιτούσε πάρα πολλή δουλειά, συντονισμό και οργάνωση. Είχαμε, επίσης, ένα σαφές όραμα για το ντεκόρ και το vibe και η Άννα Μαρία το κατανόησε απόλυτα και το έκανε πραγματικότητα. Ο Γιώργος, η Άννα Μαρία και η ομάδα τους διατήρησαν τα πάντα υπό έλεγχο σε κάθε στιγμή και έκανε σίγουρο ότι όλα έγιναν στο σωστό χρόνο και τόπο. Η προσοχή στη λεπτομέρεια από την Άννα Μαρία έκανε τους επισκέπτες μας να αισθάνονται σαν να ήταν σε έναν ονειρικό κόσμο. Είμαστε τόσο ευγνώμονες που τους είχαμε σαν ένα κόμματι της ημέρας μας καθώς είναι η ομάδα που έκανε τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι ό, τι είχαμε φανταστεί ήταν πραγματικά αυτό που είδαμε στο γάμο μας. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για άλλη μια φορά!

  Georgina & Jordan
 • Σε όλους τους καλεσμένους μας που ταξίδεψαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Λευκορωσία και την Αγγλία, είμαστε απίστευτα ευλογημένοι και ταπεινοί να έχουμε τόσους πολλούς συγγενείς και φίλους μαζί μας τη μέρα του γάμου μας. Ευχαριστούμε για τον απίστευτο σχεδιασμό του γάμου το Γιώργο Διαμαντόπουλο και τη σύζυγό του Άννα Μαρία από την Diamond Events για τη δημιουργία της πιο τέλειας μέρας, το DJ μας Χρήστο Σαρρή για την μίξη των beats, την αδερφή μου και κουμπάρα Γιώτα Αναστασίου, τον καλύτερο κουμπάρο Άλεξ Κοτρώτσιο και την κουμπάρα Χριστίνα Μαρία Νόουλς και το ΠΙΟ σημαντικό από όλα τους γονείς μου που έκαναν όλο αυτό εφικτό!

  Katerina & Andrei
 • Σας ευχαριστούμε που πραγματοποιήσατε το γάμο μας τόσο όμορφο!!!
  Είστε καταπληκτικοί!!!

  Crytsal & Ανδρέας
 • Σας αγαπάμε παιδιά!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν είναι αρκετό!!!
  Ο Γάμος μας ήταν σαν παραμύθι χάρη σε σας! Έχετε υπέροχη ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας επιλέξαμε!
  Είσαστε η καλύτερη επιλογή!!!!

  Άννα & Δημήτριος
 • Κάποιες φορές το ευχαριστώ ακούγεται απλά τυπικό… Στην περίπτωση την δική μου όμως και της Κωνσταντίνα Τσεγγενέ είναι ευχαριστώ από καρδιάς.
  Ευχαριστούμε την Άννα Μαρία Ρογδάκη, η οποία με την φαντασία της, το μεράκι της, αλλά και τον επαγγελματισμό, τόσο της ίδιας όσο και των συνεργατών της στην Diamond Events κατάφεραν να μας ενθουσιάσουν με τις μοναδικές τους δημιουργίες…
  Ευχαριστούμε τον Γιώργο Διαμαντόπουλο που σε όλη αυτή την διαδικασία υπήρξε η ήρεμη δύναμη…

  Αλέξανδρος & Κωνσταντίνα
 • Η πιο οργανωμένη και ταλαντούχα ομάδα με την οποία έχουμε δουλέψει ποτέ!
  Ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές!

  Ρίτσα & Κώστας
 • Υπέροχη εμπειρία! Ο γάμος μου ήταν τέλειος!
  Η Άννα Μαρία είναι τόσο υπομονετική και οργανωτική, τη συνιστώ σε όλους όσους θέλουν ένα γάμο χωρίς άγχος!
  Ευχαριστούμε για όλα!

  Salha & Michael
 • Οι καλύτερες εκδηλώσεις! Εξαιρετική ποιότητα, υπέροχοι άνθρωποι!
  Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάστηκα!
  Οι καλύτεροι απο τους καλύτερους! Ευχαριστώ για όλα!

  Sarah JSun
 • Ήθελα απλά να σας ευχαριστήσω που κάνατε την ημέρα του γάμου μας τόσο όμορφη και υπέροχη!
  Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερα αποτελέσματα!

  Κωνσταντίνα & Νικόλαος
 • Απλά υπέροχη, απλά επαγγελματική δουλειά ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ λεπτομέρεια.
  Από την Αθήνα ως τη Μύκονο, από τη Σαντορίνη ως το Παρίσι και το Μόναχο, όλοι οι καλεσμένοι μας είναι έκπληκτοι!
  Ευχαριστούμε Γιώργο και Άννα Μαρία!

  Νίκος & Κατερίνα
 • Οργανωτές γάμων με εξαιρετική αισθητική, επαγγελματίες, έκαναν μία από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μας, μοναδική!
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας σε ολόκληρη την ομάδα της Diamond Events!

  Γεωργία & Γιάννης
 • Θέλαμε απλά να πούμε ευχαριστώ για άλλη μια φορά σε όσους βοήθησαν με το γάμο μας – ήταν απλά τέλειος!
  Εμείς (και οι καλεσμένοι μας) περάσαμε φανταστικά!
  Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας, τη χάρη σας, την καλή κρίση, και την απίστευτη διοργάνωση!

  Μαντώ & Δημήτριος
 • Άτομα με εξαιρετική αισθητική, φινέτσα, επαγγελματισμό, και πλατύ χαμόγελο, έκαναν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας, μοναδική!
  Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την ομάδα της Diamond Events!

  Βάσω & Νίκος
 • Οι καλύτερες εκδηλώσεις… Υπέροχη δουλειά… Εξαιρετικοί άνθρωποι… Συνεχίστε!

  Fedi & Mada
 • Η Άννα Μαρία και η ομάδα της Diamond Events έκαναν εξαιρετική δουλειά την ημέρα του γάμου μας! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα για την σημαντική μέρα σας!

  Γεωργία & Παναγιώτης
 • Τα λόγια δεν είναι αρκετά. Ξέρουν τη δουλειά τους…

  Σίσσυ & Ορέστης
 • Γιώργο και Άννα Μαρία ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια και την προσπάθειά σας στο να κάνετε το γάμο μας τόσο ξεχωριστό. Είχαμε έναν υπέροχο και αξέχαστο γάμο!

  Ana & Mike
 • Κάνατε τα όνειρά μας πραγματικότητα… Σαν παραμύθι… Μοναδικές δημιουργίες από μοναδικούς ανθρώπους! Ευχαριστούμε πολύ….

  Ρένα & Σάββας
 • Τόσο άψογο καλλιτεχνικό μάτι με προσοχή στη λεπτομέρεια… Οι καλύτεροι διοργανωτές γάμων!

  Όλγα & Ηλίας
 • Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουμε την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και των ανθρώπων που ενεπλάκησαν! Δεν θα δεχόμασταν τίποτε άλλο! Και ποτέ δεν θα το κάνουμε! Ευχαριστούμε για ΟΛΑ!

  Ράνια & Στράτος
 • Το να σας ευχαριστήσουμε δεν είναι αρκετό για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα προσφέρατε! Μοναδική δημιουργία μοναδικών ανθρώπων! Ευχαριστούμε για όλα!

  Maria & Martan

[frontpage_news widget=»5424″ name=»Latest»]

Εγγραφή στο newsletter!

Share Button

  instagram  pinterest  facebook  twitter  googleplus  linkedin  tumblr  youtube  mail mail


awards 1 

awards 2